Golf South Sthlm

Vi är stolta över vårt samarbete med Golf South Sthlm som driver två av södra Stockholms finaste golfanläggningar, Kallfors Golf och Vidbynäs Golf. Vi kommer varannan helg att erbjuda dig som spelar på någon av Golf South Sthlms banor en helt vattenfri underhållstvätt av din bil. Vet du att du har en starttid bokad på någon av banorna och behöver tvätta bilen? Inga problem, det fixar vi! Boka in en tid när vi är på plats så tvättar vi bilen åt dig under tiden du är ute på banan.

För att se lediga tider och boka tid klicka på Golf South Sthlm logotypen och betala sedan enkelt genom att scanna QR-koden eller Swisha till 073-626 81 27 märkt med bilens registreringsnummer. Betalning sker senast 6 timmar innan bokad tid annars riskerar tiden att avbokas. Vid avbokning gäller samma regler som på respektive golfbana, senast 6 timmar innan din bokade tid, utebliven betalning och sen avbokning kan komma att debiteras i efterhand. Vid dåligt väder och regn har vi tyvärr inte möjlighet att utföra vår underhållstvätt, vi kommer då avboka tiden och betala tillbaka pengarna.

Pris: 300 SEK

Vid bokning på Vidbynäs Golf, parkera gärna på raden längst bort från klubbhuset. Det underlättar för oss att hitta bilen och eftersom att parkeringen dammar så hamnar inte lika mycket damm på bilen efter att vi tvättat den.

OBS. Detta är en underhållstvätt vilket innebär att asfaltsfläckar, flygrost, vägsalt och hårt ingrodd smuts inte tas bort då detta kräver starkare avfettningsmedel. Tänk på att vi inte kan tvätta din bil om den är lerig då den typen av smuts är för tjock och vårt medel inte är tillräckligt starkt för att lösa upp detta.